Seagull - Minicamping Duinerve Heerlijk genieten aan de Zeeuwse Riviera
Reserveer nu direct >>
mv2-slide02.jpg - Duinerve
slide07.jpg - Duinerve
slide23.jpg - Duinerve
slide28.jpg - Duinerve
tvn-duinerve.png - Duinerve

Welkom bij Minicamping Duinerve

Onze minicamping ligt aan de kust van Walcheren op de grens van Vlissingen en Dishoek. De camping is gelegen op 500 meter van het zonnige en bovendien enige zuiderstand van Nederland met haar prachtige duinen en uitzicht over heel Walcheren!

Minicamping Duinerve is een uitstekende basis voor een fijn verblijf op het mooie eiland Walcheren!

r90-camping.png - Duinerve

De Camping

Minicamping Duinerve is gelegen aan een B-weg, u bevindt zich midden op het platteland en toch aan de rand van de stad Vlissingen. De minicamping heeft 25 kampeerplaatsen, verdeeld over 3 velden.

Alle kampeerplaatsen beschikken over 10 Ampère stroom. Tevens zijn alle plaatsen voorzien van een televisieaansluiting. Wifi is gratis beschikbaar via onze internet hotspot.

Lees verder

m6k-golf.png - Duinerve

Heerlijk op het Strand

Via een van de laagste duinovergangen aan de kust en een afdaling middels een zeer eenvoudig te nemen trap bereikt u binnen een mum van tijd het strand en de zee (500 meter!).

Op het strand bevinden zich diverse Strandpaviljoens. Op deze paviljoens kunt u overdag terecht voor een hapje en een drankje en 's avonds voor een uitgebreide maaltijd.

Lees verder

 Ontdek Zeeland

Onze camping beschikt over een receptie waar u voor allerlei informatie over de omgeving terecht kunt. Natuurlijk informeren wij u ook over de vele toeristische activiteiten op het eiland Walcheren welke in de zomermaanden worden georganiseerd. Zoals:

  • Wekelijkse toeristenmarkten in diverse kustplaatsen
  • Ringrijden, deze folkloristische sport vindt gedurende de zomermaanden
    plaats en is altijd weer een spektakel om te zien
  • Nachtmarkten, festivals en kermissen

Lees verder

 Tarieven 2021 online!

Gepubliceerd: 22 december 2020

rtn-images.jpg - Duinerve

Beste gasten,

De kampeertarieven voor 2021 staan inmiddels online en vanaf 1 januari 2021 kan er weer gereserveerd worden voor het nieuwe seizoen. Zoals ieder jaar zullen de reserveringen weer op volgorde van binnenkomst ingepland gaan worden. 

Vanwege het nog steeds heersende Covid-19 virus, en de onzekere omstandigheden ook voor komend seizoen, zijn er momenteel nog geen arrangementen boekbaar.

Het inplannen van de vele aanvragen op 1 januari vraagt enige tijd, wij zullen vanaf maandag 4 januari de bevestigingen verzenden.  

Wenst u een plaats te reserveren op onze camping dan willen wij u graag vooraf attenderen op de volgende punten;

- Reserveren is alleen mogelijk vanaf 1 januari, dit om iedereen een gelijke kans te geven op een kampeerplaats. Hierdoor kunnen wij reserveringen die voor 1 januari bij ons binnen komen helaas niet in behandeling nemen.

- Het beste vult u het reserveringsformulier op onze website in, door drukte zijn wij niet altijd in staat om uw telefoontje te beantwoorden

- Reserveringen worden ingepland op volgorde van binnenkomst en alleen wanneer deze duidelijk en volledig zijn ingevuld

- Let goed op de door u ingevulde data, kloppen deze? Reserveren in het hoogseizoen is alleen mogelijk van zaterdag tot zaterdag

- Plaatsvoorkeur opgeven mag, maar wij geven geen garanties, het is dus mogelijk dat u op een andere plaats wordt ingedeeld. Door dagelijkse wijzigingen in de planning kunnen wij op zijn vroegst pas in de week voor aankomst aangeven op welke plaats wij u ingepland hebben.

- U krijgt van ons per mail een bevestiging dat uw aanvraag is binnen gekomen. Dit is nog geen definitieve reserveringsbevestiging

- Vanaf maandag 4 januari worden de reserveringsbevestigingen verzonden, zodra u deze per mail heeft ontvangen is uw reservering definitief.

- Aan annuleren zijn kosten verbonden, wij raden u aan een (doorlopende) annuleringsverzekering af te sluiten. Onze annuleringsvoorwaarden vindt u hier

 

Terug naar overzicht