Seagull - Minicamping Duinerve Heerlijk genieten aan de Zeeuwse Riviera
Reserveer nu direct >>
mv2-slide02.jpg - Duinerve
slide07.jpg - Duinerve
slide23.jpg - Duinerve
slide28.jpg - Duinerve
tvn-duinerve.png - Duinerve

Welkom bij Minicamping Duinerve

Onze minicamping ligt aan de kust van Walcheren op de grens van Vlissingen en Dishoek. De camping is gelegen op 500 meter van het zonnige en bovendien enige zuiderstand van Nederland met haar prachtige duinen en uitzicht over heel Walcheren!

Minicamping Duinerve is een uitstekende basis voor een fijn verblijf op het mooie eiland Walcheren!

r90-camping.png - Duinerve

De Camping

Minicamping Duinerve is gelegen aan een B-weg, u bevindt zich midden op het platteland en toch aan de rand van de stad Vlissingen. De minicamping heeft 25 kampeerplaatsen, verdeeld over 3 velden.

Alle kampeerplaatsen beschikken over 10 Ampère stroom. Tevens zijn alle plaatsen voorzien van een televisieaansluiting. Wifi is gratis beschikbaar via onze internet hotspot.

Lees verder

m6k-golf.png - Duinerve

Heerlijk op het Strand

Via een van de laagste duinovergangen aan de kust en een afdaling middels een zeer eenvoudig te nemen trap bereikt u binnen een mum van tijd het strand en de zee (500 meter!).

Op het strand bevinden zich diverse Strandpaviljoens. Op deze paviljoens kunt u overdag terecht voor een hapje en een drankje en 's avonds voor een uitgebreide maaltijd.

Lees verder

 Ontdek Zeeland

Onze camping beschikt over een receptie waar u voor allerlei informatie over de omgeving terecht kunt. Natuurlijk informeren wij u ook over de vele toeristische activiteiten op het eiland Walcheren welke in de zomermaanden worden georganiseerd. Zoals:

  • Wekelijkse toeristenmarkten in diverse kustplaatsen
  • Ringrijden, deze folkloristische sport vindt gedurende de zomermaanden
    plaats en is altijd weer een spektakel om te zien
  • Nachtmarkten, festivals en kermissen

Lees verder

 Terugblik 2020

Gepubliceerd: 22 december 2020

rza-2020.jpg - Duinerve

In maart was het plotseling was het daar; Covid-19... 

Scholen werden gesloten, we werden geacht thuis te werken en onze sociale contacten moesten tot een minimum te beperkt worden. Met het nieuwe seizoen voor de deur was dit allesbehalve goed nieuws. Niet voor ons, maar ook zeker niet voor onze gasten. Campings en recreatieparken werden gesloten. Juist in de periode waarin we normaal gesproken massaal weer de buitenlucht gaan opzoeken en weer lekker op pad kunnen met de caravan, tent of camper. 

Voor ons betekende deze verplichte sluiting geen gasten met Pasen en in de Meivakantie. De zon scheen en we hebben met een beteuterd gezicht eens rondgekeken op een lege camping... een hele vreemde gewaarwording! Gelukkig mochten we half mei voor 30% weer open en werd deze 30% stapgewijs verhoogd naar 75%. Helaas zonder sanitair. Pas in de loop van juni kon het sanitairgebouw weer gebruikt worden en druppelden langzaam de kampeerders weer binnen. Eindelijk! 

Alle reserveringen die niet door konden gaan hebben we in overleg netjes geannuleerd, naar een andere periode in de zomer, of naar 2021 verplaatst. Dat was een hele klus, maar dankzij het begrip van onze gasten zijn we daar gelukkig samen goed uitgekomen.

Toen duidelijk werd dat reizen naar het buitenland nog niet mogelijk was, werden we compleet overspoeld met aanvragen voor het hoofdseizoen. We hebben op dat moment heel veel potentiele gasten moeten teleurstellen, want het hoogseizoen was voor het overgrote deel al in januari volgeboekt. 

Tot het allerlaaste gaatje in de planning werd de zomer volgeboekt, en ondanks de geldende maatregelen kon er goed vakantie gevierd worden. Weliswaar konden en mochten er geen activiteiten georganiseerd worden, de zon scheen en er werd volop van genoten!

Het mooie weer hield tot ver in september aan waardoor er in september ook nog prima gekampeerd kon worden en wij het seizoen tot het einde konden draaien.

Al met al was 2020 een vreemd, kort maar krachtig, seizoen. Ondanks het feit dat we achter de schermen ontzettend veel administratief extra werk hebben gehad en uiteindelijk maar een half seizoen open konden zijn, zijn we dankbaar voor de vele lieve en positieve berichten die we hebben mogen ontvangen, het begrip van onze gasten en voor alle gasten die we ondanks alles toch nog hebben mogen verwelkomen op onze camping!

Terug naar overzicht