Kamperen op minicamping Duinerve

Sanitair

Het verwarmde sanitairgebouw beschikt over 6 toiletten, 4 douches, 6 wastafels met warm en koud water, 2 afsluitbare wascabines met warm en koud water, 2 babyruimtes met babybad en een chemisch toilet. Ook is er een overdekte afwasplaats met warm en koud water aanwezig. De douches werken op 50 eurocent.

Koelkast – Wasmachine

Voor in het bijzonder kampeerders met een tent staat een koelkast met diepvries ter beschikking. Tevens is er een wasmachine aanwezig waarin u tegen betaling uw was kunt doen. Wasmiddel is bij de prijs inbegrepen.

strand vlissingen

Strand

Via een van de laagste duinovergangen aan de kust en een afdaling middels een zeer eenvoudig te nemen trap bereikt u binnen een mum van tijd het strand en de zee (500mtr!). Op het strand bevinden zich diverse Strandpaviljoens. Direct naast de trap vindt u Strandpaviljoen “Piet Hein”, en gaat u een strand naar links dan vindt u Strandpaviljoen “Kon-Tiki”. Op deze paviljoens kunt u overdag terecht voor een hapje en een drankje en ’s avonds zelfs voor een uitgebreide maaltijd met uitzicht op de ondergaande zon.

Honden

Ook uw hond is welkom op de minicamping, wel moet deze op het terrein aangelijnd zijn en vanzelfsprekend dient men de hond elders uit te laten. Uw hond is toegestaan op de stranden. In het seizoen moeten honden op het strand overdag aangelijnd zijn, ’s morgens vroeg en ’s avonds laat mogen ze los op het strand.

Kinderen

Voor de kinderen zijn er voldoende mogelijkheden om te spelen, er is een apart speelterrein met o.a. speelhuisjes, glijbanen, een voetbalveld, tafeltennis en een trampoline. Bovendien is het campingterrein geheel autovrij, ideaal om uw kinderen vrijuit te kunnen laten spelen. Zeker in het hoogseizoen zijn er veel kinderen op de camping, veelal in de leeftiijd van 0 tot 14 jaar.

Activiteiten

In het hoofdseizoen organiseren wij zo nu en dan activiteiten voor zowel jong als oud. Speurtochten door het bos en over de duinen, strandwandelingen onder leiding van een gids, bingo, fietstochten, broodbakken, spelletjes, noem maar op.. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Recreatieruimte-Bar.

sanitair camping
camping zeeland

Recreatieruimte

In de recreatieruimte liggen tijdschriften en leesboeken, . Er kunnen spelletjes gespeeld worden en er hangen diverse dartborden. Buiten is er naast de recreatieruimte een terras ingericht met uitkijk over het speelterrein. De bar in de recreatieruimte is afhankelijk van de bezetting enkele tot meerdere avonden geopend. Meer informatie vindt u op de pagina Recreatieruimte-Bar.

Internet

U kunt gratis gebruik maken van draadloos internet op minicamping Duinerve. U kunt op een eenvoudige manier inloggen op ons draadloos netwerk zodat u kunt e-mailen, chatten en surfen vanuit uw eigen voortent!!

Receptie

Onze minicamping beschikt over een kleine maar uitgebreide receptie waar men terecht kan voor allerhande informatie. Zo vindt u er folders van diverse musea, bezienswaardigheden, attracties en evenementen, maar ook informatie over de omgeving en de overige uitstapjes die u kunt maken. Tevens zijn er fiets- en wandelroutes beschikbaar. Wij zullen u zo goed mogelijk informeren over de mogelijkheden die Walcheren u biedt!

Reserveren

Wij raden u aan om vooraf een plaatsje op onze minicamping te reserveren, dit om teleurstelling te voorkomen. Vanaf 1 januari kan er gereserveerd worden voor het volgende seizoen .

Seizoensplaatsen

Wij verhuren geen kampeerplaatsen voor het gehele seizoen.
.

activiteiten camping