Recreatieruimte

Onze minicamping beschikt over een gezellige recreatieruimte en veranda welke gedurende het kampeerseizoen gebruikt wordt voor allerlei doeleinden en activiteiten. Er liggen tijdschriften, boeken, er staat een pooltafel en er hangen dartborden.

Veranda

Tijdens de georganiseerde activiteiten en de op de informatieborden aangekondigde momenten is de recreatieruimte geopend. Niet alleen in de recreatieruimte, maar ook op ons terras onder de veranda kunt u, met uitzicht op het speelveld, heerlijk genieten van een drankje.

bar de loods

Activiteiten

Afhankelijk van het weer en de campingbezetting organiseren wij zo nu en dan activiteiten in of bij de recreatieruimte, voor zowel jong als oud.

Darten

Er wordt veel gedart op de camping, er is altijd één maar vaak ook meerdere dartborden beschikbaar. Degenen die zelf over dartpijlen beschikken nodigen wij natuurlijk van harte uit deze mee te nemen op vakantie! Helaas is het voor jonge kinderen om veiligheidsredenen niet toegestaan om zonder toezicht te darten.

Verhuur

In sommige periodes is het mogelijk onze recreatieruimte in zijn geheel te huren, bijvoorbeeld voor het organiseren van uw eigen activiteit, verjaardag, familieweekend of feest.